Stalen profielen

Stalen profielen zijn er in allerlei vormen en maten. Een plaat, een buis of een koker. Ieder materiaal heeft zo zijn voordelen bij bepaalde toepassing. Van der Donk BV in het Gelderse Boven-Leeuwen helpt u met het vinden van stalen profielen die aansluit bij uw klus. Zo krijgt u altijd het beste materiaal voor allerlei werkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven.

Met de juiste stalen profielen maakt u van uw klus een succes

Er zijn veel verschillende stalen profielen. Of u nu materiaal zoekt voor een woonhuis of in fabriek, dankzij ons ruime assortiment zit er altijd wel een vorm of maat bij waar u naar op zoek bent. Maar er is meer. Zelfs voor de machinebouw en de utiliteitsbouw zijn de veelzijdige producten toe te passen. Wat u ook zoekt, u vindt altijd de juiste maat waardoor uw project een succes wordt!

Naar welk formaat bent u op zoek?

Het ruime assortiment van stalen profielen in combinatie met onze vakkundige service en jarenlange ervaring, zorgt voor een uitmuntend resultaat. Of u nu ongelijkzijdig hoekstaal, vierkant staal of een ovale buis zoekt, ieder materiaal dat u zoekt maken voor u tot het juist. Desnoods komen wij het zelfs monteren. Geen dienst gaat voor ons te ver. Wat mogen wij voor u op maat maken? Bel 0487 593054, zodat u ons kunt vertellen waar u precies naar op zoek bent.

Anderen bekeken ook

Stalen trap prijs | Constructiebedrijf Nijmegen | Kooiladder