Kooiladder

Iedere grote fabriek heeft wel een kooiladder, maar weet u ook welke wettelijke norm daaraan vastzit? Van der Donk BV in het Gelderse Boven-Leeuwen voorziet u graag van advies over een kooiladder, zodat uw personeel veilig aan de slag kunt. Vooral wanneer een ladder meterslang is kan het veiligheidsmiddel flink wat ongelukken voorkomen. Maar waar moet u op letten?

Op zoek naar een kooiladder? Let op de juiste norm!

Veilig werken en u houden aan de juiste norm kooiladder gaan hand in hand samen. Wanneer u een vaste ladder heeft in de industrie waar u werkzaam bent, beschermt de kooi in het geval u zou vallen. Hoe langer de ladder is, des te strenger de norm is voor een kooiladder. Zo zijn er bij lange ladders zigzaggend verplichte rustpunten ingebouwd. In het geval dat iemand zich verstapt, valt de desbetreffende persoon nooit helemaal naar beneden, maar redt de kooiladder zijn leven.

Eigen fabricage van materialen

Door jarenlange ervaring, een grote voorraad van materialen en deskundig personeel, bent u bij van der Donk BV altijd aan het juiste adres. Geen klus is voor de vakmensen te gek. De constructie wordt op maat gemaakt van staal, rvs of aluminium. Van de tekentaal tot aan de montage van de kooilader wordt uitgevoerd door hetzelfde team. Wij doen er alles aan om de veiligheid te vergroten voor de woningbouw, de industrie en voor de utiliteitsbouw.

Wij zijn er voor iedereen

Niet alleen voor de grote fabrieken is een kooiladder een handig veiligheidsmiddel. Ook voor studentenflats, scholen of kantoren is de norm vaak zo dat een kooiladder verplicht is. Speel niet met andermans leven en zorg er op een eenvoudige maar doeltreffende manier voor dat mensen hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Bel 0487 593054 en laat ons weten waar wij voor een kooiladder mogen realiseren.

Andere bekeken ook

Rvs buis | Rvs constructie | Staal bestellen