Constructiebedrijf Nijmegen

De kracht van constructiebedrijf van der Donk BV uit de regio van Nijmegen en Arnhem is dat zij er speciaal zijn voor iedereen. Zowel voor particulieren als voor bedrijven, maken wij precies datgeen wat u voor ogen heeft van staal, rvs en aluminium. Door jarenlange ervaring, een grote voorraad aan materialen en vakkundig personeel, bent u verzekerd van ijzersterk vakmanschap. Kom daarom voor maatwerk naar van der Donk in Boven-Leeuwen.

Sterk staaltje werk van constructiebedrijf in de regio Nijmegen en Arnhem

Een groot gedeelte van de projecten die van der Donk BV realiseert, wordt bij het constructiebedrijf in de regio van Nijmegen en Arnhem gemaakt. Van het meedenken van uw ideeën tot aan het tekenen van het project en van de fabricage tot aan de montage. Doordat het hele proces in eigen beheer is, zorgen onze monteurs ervoor dat u de prachtigste creaties krijg van staal, rvs of aluminium. Het maakt niet uit hoe groot uw voorwerp moet worden, wij maken het voor u. Geen dienst gaat ons te ver, geen klus is voor ons te groot.

Project dat aansluit bij uw wensen

Wilt u een tuinkas in uw grote tuin laten plaatsen? Zoekt uw bedrijf nog een fietsenberging? Of bent u een boer en heeft u een storttrechter nodig voor de aanvoer van veevoer? Vrijwel alles wat ervan staal, rvs en aluminium te maken is, realiseren wij voor u. Precies op de manier hoe u dat wilt. Wij zijn er zowel voor de woningbouw als voor de industrie en voor de utiliteitsbouw en de machinebouw.

Wat voor constructie wilt u hebben?

Neem contact ons met hét constructiebedrijf van de omgeving Nijmegen en Arnhem en krijg de constructie waar u naar op zoek bent. Wat uw wensen of eisen ook zijn. Bel 0487 593054 en laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen. Wat mogen wij binnenkort voor u maken?

Andere bekeken ook

Kooiladder | Rvs buis | Rvs constructie