Ons bedrijf

Historie

Constructiebedrijf van der Donk BV is op gericht in 1989 door Frans en Monique van der Donk.
Ze zijn begonnen in de leslokalen van de voormalige land en tuinbouw school aan de Waterstraat te Boven -Leeuwen.
In middels is dit in 2000 verbouwd tot kantooruimte en is er in 2008 een werkplaats aan de Waterstraat 17 in gebruik genomen.
Totaal is er nu ca. 1500 vierkante meter werkplaats tot onze beschikken waar we de meest uit een lopende producten kunnen fabriceren.
In de periode vanaf 1989 tot nu is het bedrijf gegroeid naar circa 15 werknemers met een grote gevarieerde klantenkring.
In 2014 is het bedrijf overgenomen door de eerste werknemer Geert-Jan van Zagten.
Wij zijn gespecialiseerd in het maken van maat producten uit staal, RVS en aluminium. Deze producten worden grotendeels in eigen huis getekend, gefabriceerd en gemonteerd door onze eigen monteurs.
Als bedrijf onderscheiden wij ons door onze grote materiaal voorraad, hierdoor zijn wij in staat om sneller te reageren dan andere op spoedorders, zoals balken, kokers, buizen en plaat in staal, RVS en aluminium.

Werkzaamheden

Onze werkzaamheden bestaan uit het leveren van producten t.b.v. woningbouw, utiliteitsbouw, machinebouw en industrie zoals trappen, hekwerken, bordessen, plaatwerk, spanten en meer. Tevens beschikken wij over het meest uitgebreide assortiment thermisch verzinkte lateien van Nederland.

Ook zijn wij zeer goed in het uitvoeren van verbouwingen en montagewerkzaamheden hiervoor beschikken wij over drie montagebussen.

Wij hopen U van dienst te kunnen zijn.